Coming: you'll be able to favorite these words shortly.
Entry Reading English Rank
浸透 しんとう (n) permeation; osmosis 5675
浸水 しんすい (n) flood; inundation 13033
漬物 つけもの (n) pickles; pickled vegetables 15096
浸食 しんしょく (n,vs) erosion; corrosion 18267
浸す ひたす (v5s) to soak; to dip; to drench 18495
浸る ひたる (v5r) to be soaked in; to be flooded 18644
漬ける つける (v1) to soak; to moisten; to pickle 18815
塩漬け しおづけ (n) pickling in salt 19534
浸潤 しんじゅん (n) infiltration; permeation 21087
漬け込む つけこむ (v5m) to pickle a large amount 23686
茶漬け ちゃづけ (n) rice with ocha poured on (Japanese dish) 28008
浸ける つける (v1) to dip in; to soak 28391
入り浸る いりびたる (v5r) to seep in; to stay long 29190
浸入 しんにゅう (n) permeation of liquid or gas 29962
浸出 しんしゅつ (n) infiltration; permeation 32501
浸礼 しんれい (n) baptism by immersion 33830
水浸し みずびたし (n) flooded out; submersion 34381
酢漬け すづけ (n) pickling 34580
茶漬 ちゃづけ (n) rice with ocha poured on (Japanese dish) 36884
酒浸り さかびたり (n) liquor-soaked; continuous drinking 37405
酒浸り さけびたり (n) liquor-soaked; continuous drinking 37405
漬かる つかる (v5r) to be pickled; to be soaked 37405
一夜漬け いちやづけ (n) (vegetables) salted just overnight; last-minute cramming 40619
奈良漬 ならづけ (n) vegetables pickled in sake lees 40619
粕漬け かすづけ (n) (fish or vegetables) pickled in sake lees 41039
浸蝕 しんしょく (n,vs) erosion; corrosion 41444
奈良漬け ならづけ (n) vegetables pickled in sake lees 42342
古漬け ふるづけ (n) well-pickled(vegetables etc.) 43447
浸染 しんせん (n) dyeing 43447
千枚漬け せんまいずけ pickled sliced radishes 43447
肺浸潤 はいしんじゅん (n) pulmonary infiltration; infiltration of the lungs 43447
漬け菜 つけな (n) pickled greens 47205
一夜漬 いちやづけ (n) (vegetables) salted just overnight; last-minute cramming 48294
桜漬け さくらづけ (n) pickled cherry blossoms 49657
お浸し おひたし (n) vegetable side dish 51560
一過性肺浸潤 いっかせいはいしんじゅん (n) transient pulmonary infiltration 51560
塩漬 しおづけ (n) pickling in salt 51560
化学浸透圧説 かがくしんとうあつせつ (n) chemiosmotic hypothesis 51560
海岸浸食 かいがんしんしょく (n) coast erosion 51560
芥子漬け からしづけ (n) vegetables pickled in mustard 51560
牛乳に浸したパン ぎゅうにゅうにひたしたパン bread dunked in milk 51560
幸福に浸る こうふくにひたる (exp) to swim in bliss 51560
糠味噌漬け ぬかみそづけ (n) vegetables pickled in salted rice-bran paste 51560
砂糖漬け さとうづけ (n) preserved in sugar 51560
再受浸 さいじゅしん rebaptism by immersion 51560
再浸礼 さいしんれい rebaptism by immersion 51560
菜を漬ける なをつける (exp) to pickle greens 51560
菜漬け なづけ (n) pickled vegetables 51560
鮭茶漬け さけちゃづけ chadzuke with salmon powder 51560
山葵漬け わさびづけ (n) pickled Japanese horseradish 51560
手を水に漬ける てをみずにつける (exp) to immerse (dip) one's hand in water 51560
床上浸水 ゆかうえしんすい inundation above floor level 51560
松前漬け まつまえずけ Matsumae pickles 51560
浸し物 ひたしもの (n) boiled greens flavored with soy 51560
浸向きに聞く ひたむきにきく (exp) to listen intently 51560
浸漬 しんし (vs) dipping; soaking; immersing 51560
浸透圧 しんとうあつ (n) osmotic pressure 51560
浸透性 しんとうせい (n) osmosis; permeability 51560
浅漬け あさづけ (n) lightly pickled vegetables 51560
糟漬 かすづけ (n) (fish or vegetables) pickled in sake lees 51560
沢庵漬 たくあんづけ (n) pickled daikon (radish) 51560
漬け物 つけもの (n) pickles; pickled vegetables 51560
漬物石 つけものいし (n) weight stone (placed on pickles) 51560
湯に漬かる ゆにつかる (exp) to have a dip in the bath tub 51560
入り浸り いりびたり (n) frequenting; staying around 51560
梅を塩に漬ける うめをしおにつける (exp) to preserve plums in salt; to salt plums 51560
箸で漬け物を挟む はしでつけものをはさむ (exp) to hold a pickle with chopsticks 51560
氷漬け こおりづけ putting down in ice 51560
布を染料に浸す ぬのをせんりょうにひたす (exp) to soak cloth in a dye 51560
風呂の湯に浸る ふろのゆにひたる (exp) to sink into a hot bath; to soak in a bathtub 51560
福神漬け ふくじんづけ (n) vegetables pickled in soy sauce 51560
味噌漬け みそづけ (n) meat or fish or vegetables preserved in miso 51560