Coming: you'll be able to favorite these words shortly.
Entry |
Reading |
English |
Rank |
酢 |
す |
(n) vinegar |
9377 |
酢酸 |
さくさん |
(n) acetic acid |
9829 |
豚肉 |
ぶたにく |
(n) pork |
13648 |
養豚 |
ようとん |
(n) pig-keeping; pig farming |
25423 |
豚カツ |
とんカツ |
(n) pork cutlet |
26817 |
河豚 |
ふぐ |
(n) puffer fish; blow fish; fugu; globefish; swellfish |
27330 |
ポン酢 |
ポンず |
(n) juice pressed from a bitter orange |
29632 |
海豚 |
いるか |
(gikun) (n) dolphin |
30069 |
豚汁 |
とんじる |
(n) pork miso soup; miso soup with pork and vegetables |
30688 |
酢豚 |
すぶた |
(n) sweet-and-sour pork |
32784 |
甘酢 |
あまず |
(n) sweet vinegar |
33462 |
酢の物 |
すのもの |
(n) vinegared or pickled dish |
33462 |
酢漬け |
すづけ |
(n) pickling |
34580 |
三杯酢 |
さんばいず |
(n) mixture of vinegar, soy sauce, and sugar |
35778 |
酢味噌 |
すみそ |
(n) vinegared miso |
36169 |
梅酢 |
うめず |
(n) plum vinegar; (salted) plum juice |
40619 |
豚 |
ぶた |
(n) pig |
42342 |
酢蛸 |
すだこ |
(n) (sliced and) pickled octopus |
46248 |
焼き豚 |
やきぶた |
(n) roast pork |
47205 |
豚舎 |
とんしゃ |
(n) pigpen; pigsty |
47205 |
豚箱 |
ぶたばこ |
(n) police cell; lockup |
49657 |
インドール酢酸 |
インドールさくさん |
(n) indoleacetic acid |
51560 |
デヒドロ酢酸 |
デヒドロさくさん |
(n) dehydroacetic acid |
51560 |
ポリ酢酸ビニル |
ポリさくさんビニル |
(n) PVAC; polyvinyl acetate |
51560 |
河海豚 |
かわいるか |
(n) river dolphin |
51560 |
海豚座 |
いるかざ |
(n) (the constellation) Delphinus |
51560 |
虎河豚 |
とらふぐ |
(n) tiger globefish |
51560 |
子豚 |
こぶた |
piglet |
51560 |
醸造酢 |
じょうぞうす |
brewed vinegar |
51560 |
酢酸塩 |
さくさんえん |
(n) acetate |
51560 |
酢料理 |
すりょうり |
pickled dish |
51560 |
鼠海豚 |
ねずみいるか |
porpoise |
51560 |
土豚 |
つちぶた |
(n) aardvark (Orycteropus) |
51560 |
豚に真珠 |
ぶたにしんじゅ |
(exp) does not go well together; cast pearls before swine |
51560 |
豚の膏 |
ぶたのあぶら |
grease of a hog; lard |
51560 |
豚児 |
とんじ |
(n) my (foolish) son |
51560 |
豚小屋 |
ぶたごや |
(n) pigsty |
51560 |
豚草 |
ぶたくさ |
(n) ragweed |
51560 |
豚足 |
とんそく |
pigs feet |
51560 |
氷酢酸 |
ひょうさくさん |
(n) glacial acetic acid |
51560 |
養豚場 |
ようとんじょう |
pig or hog farm |
51560 |